header-over-ons-desktop
klup-oprichters-michelle-michiel

Ons verhaal

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vind je die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouw je een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen zij erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke ‘online’ manier voor was. Online ontmoeten en offline afspreken, dat is wat je met Klup doet!

Prijswinnend platform

Dagelijks verbindt Klup duizenden kluppers aan elkaar en wordt de sociale/maatschappelijke waarde erkend door het winnen van verschillende prijzen en awards. Zowel online als offline, via ons eigen Klup magazine, inspireren we de 50-plus doelgroep een actief en avontuurlijk leven te leiden.

klup-oprichters-michelle-michiel

Misschien jij?

Kunnen wij jouw skills gebruiken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen om het Klup team te versterken. Wil jij met jouw skills impact maken?

Bekijk openstaande vacatures
toekomstige-klup-collega

Unieke activiteiten

Samen met onze partners willen we jou nieuwe dingen laten ontdekken. Bekijk hier een aantal gave activiteiten.

Samenwerken?

Hack de geraniums

met T-Mobile Nederland

“Een bijzondere dag in een Amsterdamse wijnmakerij waar we alles leren over Internet of Things, erg leuk om mee te maken!”

Kerst Sing-a-Long

met Nationale-Nederlanden

Het ultieme kerstgevoel tijdens de virtuele sing-a-long onder leiding van Karin Bloemen en Cor Bakker. Een hartverwarmende samenzang van duizenden kluppers.

logo-nn-rond

Gezonde Hersenen

met Hersenstichting

Vitaliteit en gezonde hersenen zijn cruciaal. Samen met de Hersenstichting brachten wij onze community op de been voor een gezond ‘Ommetje’.

hersenstichting-logo